lunes, 5 de marzo de 2007

UN "PETIT" PLAER TENIR-LA APROP


El passat dissabte, vaig tenir el plaer de compartir taula amb la Consellera de Treball la Sra. Mar Serna, i la Diputada Consol Prados, en un principi, el dinar, era per celebrar el dia de la Dona Treballadora.
L’alcadable de Pineda, Xavi Amor va organitzar aquest acte perque les dones (una cinquantena) poguessin posar en comú els temes que els afecten directament, hi havia representants de tots els sectors de la societat de Pineda, Entitats, mestresses de casa, comerciants, professionals lliberals, treballadores per compte aliena, estudiants etc...

La Consol ens va parlar una mica de la nova Llei de Dependència, explicant quines eren les millores fonamentals que aquesta Llei aportaria a la societat, una Llei que millorarà notablement la situació de moltes persones, en la seva majoria dones, que cuiden d’aquestes persones depenents a les seves llars.
La Consol ens va comentar que les primeres persones que s’adonaran d’aquests canvis i millores seran les persones d’alta dependència i això serà palés a partir del mes d’abril.

La Consellera ens va parlar del moment actual en que es troba la dona en el món laboral, després de donar algunes dades respecte a les treballadores actives i en atur, va fer una reflexió sobre l’igualtat en el món laboral, que va resultar molt interessant.
Després del dinar, i per voluntat expresa de la Mar, vàrem fer una taula de treball amb les vuit dones alcaldables del Maresme , i el Primer Secretari del Maresme,
Santi Fonbona, va ser una sessió interesantíssima on la Consellera va explicar tots els projectes de la seva Conselleria,fent menció de les diverses politiquees actives que s’estan portant a terme i que son d’aplicació als nostres municipis,plans d’ocupació,serveis d’autoempresa,escoles tallers; va parlar també dels agents per la igualtat, va explicar també, els programes adreçats a la promoció económica .
Totes vàrem poder expresar les nostres inquietuts i projectes de futur que cada una de nosaltres té envers el seu Municipi.Considero que va ser una trobada d’enriquiment personal i d’adquisició d’idees innovadores.

No hay comentarios: