martes, 20 de marzo de 2007

IL.LUSIO PER SANT ISCLE


L’Agrupació dels Socialistes de Sant Iscle de Vallalta, ha presentat el seu cap de llista per les properes eleccions municipals, com no podia ser d’una altra manera ha estat escollit el company Eduard Turón, el van apadrinar en Manel Mas, Diputat al Congrés per Barcelona, i la Marina Geli, Consellera de Salud.
En Manel va posar de manifest el caràcter tossut del candidat, la capacitat de treball i la seva facilitat a l’hora de moure’s per les intitucions, va parlar de la necessitat de col·laboració entre ajuntaments petits per donar millors serveis als ciutadans.
La Marina ens va parlar del moment polític actual, i de com persones com l’Eduard , amb la seva actitud honesta ha sabut pasar de ser un líder social a ser un líder polític, com amb la seva manera de ser i fer ens dona una lliçó d’ètica política.
En l’intervenció de l’Eduard va explicar quina ha estat la feina feta i quins son els seus projectes de futur, en un moment del seu discurs, al donar gràcies a la seva família pel seu suport, ens va fer emocionar a tots , deixant entreveure la part més humana d’un home que sap estimar.

No hay comentarios: