martes, 20 de marzo de 2007

La Manuela a Arenys de Munt


Aquest dissabte la Consol Prados i la Manuela de Madre han estat a Arenys de Munt, donant suport a la llista presentada per l’Agrupació Socialista.
Va ser un dia molt especial per tots nosaltres, teníem ganes de tenir-les aprop.
Ens tocava el torn al Partit dels Socialistes, programa; Parlem del Poble a Ràdio Arenys de Munt , vaig pensar que seria un bon dia per començar a donar conèixer a les persones que des de ja fa temps ,estan treballant amb mi colze a colze i els vaig voler donar una alegria a ells i a tot els militants de la meva agrupació, i així va ser.
És per això pel que ho vaig portar una mica en secret, l’agrupació m’ha donat el seu suport ( com sempre), i jo tenia ganes de que, al menys per un dia, no parléssim de feina sinó que poguéssin gaudir d’uns personatges tant propers com la Consol i la Manuela.
Quan els vaig comentar que m’agradaria fer-ho, de seguida em van dir que sí, així i amb l’il·lusió que les caracteritza vàren poder compartir amb nosaltres una estona, em vaig emocionar al veure l’Antonia, com se l’hi escapava una llàgrima a l’abraçar-la i vaig sentir com li deia al fer-ho:
“cuantos años hace que tenia ganas de abrazarte”, em vaig sentir feliç per ells i per mi, tenir el recolzament de persones com elles em motiva encara més per seguir treballant pel meu poble, Arenys de Munt.
A part de la jornada festiva, com es lògic, vaig aprofitar per demanar a la Manuela algunes coses pel poble, ella es va comprometre al moment, agafant agendes i posant-se d’acord amb la Consol per posar-se a treballar per Arenys de Munt.
Gràcies a elles dues i a totes les persones que com jo volen i treballen per un Arenys de Munt millor.

No hay comentarios: