miércoles, 7 de marzo de 2007

COMENCEM A CELEBRAR-HO!!!!!


El dia 8 de març, dijous, és el DIA DE LA DONA TREBALLADORA, porto un munt de temps preparant una trobada al meu poble, Arenys de Munt, per celebrar aquest dia, moltes companyes (i també alguns companys) del Maresme m’acompanyaran en aquesta festa ,es un dia especial per mi , pel que representa i perquè cada any que ho celebrem queda un menys per no fer-ho, sembla una incongruència però no es així, ja que el que m’agradaria en realitat, és no tenir que celebrar-ho, això voldrà dir que la igualtat entre homes i dones és real.
En aquest moment hi ha 48 persones que assistiran al sopar i jo no podré anar-hi fins l’hora del cafè i dels parlaments (sent optimista). Això em produeix certa tristor i un gran sentiment d’impotència.
Dissabte a la nit em comenta el portaveu del meu grup municipal que hi ha previst un Ple Extraordinari per dijous, precisament el dia 8.
Vaig pensar que no trucaria al meu Batlle diumenge per ser respectuosa amb el seu dia de descans però ho vaig fer dilluns a les 10 del matí. En aquell moment ell no podia atendrem , em va dir que em trucaria en deu minuts vaig haver d’esperar fins les 13.45, no em va semblar estrany en un principi, és un home ple de responsabilitats.
Li vaig demanar que canviés el dia del Ple ja que jo sóc la Secretaria Adjunta per la Igualtat del Maresme i ell sap de sobres que aquest dia en concret tinc actes molt importants per mi. Em va contestar que trucaria a la Secretària de l’Ajuntament i em diria el què. Passats deu minuts em truca i em diu que es impossible perquè ja estava convocat. Jo, personalment, no havia rebut cap carta ni cap notificació en aquest sentit.
No m’agrada posar llenya al foc, però es evident que es tindrien que tenir en conte aquestes coses, la setmana te cinc dies laborables.
Es per això que estic especialment trista avui, hi haurà 48 persones entre elles tres diputades importants i amb altes responsabilitats, al meu poble.
La Lourdes Muñoz, Diputada, Secretària Nacional de Polítiques de les Dones del PSC, Consol Prados, Diputada al Parlament de Catalunya i Maria Badia Diputada del PSC al Parlament Europeu amb les que tenia que sopar el dia 8 i no ho podré fer.
Però això n farà que la meva il·lusió, i les meves ganes de treballar afluixin ni un puntet. Puc sobrepassar-me a problemes com aquests i de més grossos.
A més a més, el diumenge 18 de març tinc una sorpresa molt grossa per poder apujar la moral de tot el meu equip, cada dia més nombrós, més preparat i amb més ganes de treballar per poder arribar al nostre gran objectiu, que al juny hi hagi una Alcaldessa socialista a Arenys de Munt.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

No pateixis, tot això es por, no hi han casualitats, això són pals a les rodes, Ànim i t'esperaré fins que arribis al sopar. una abraçada.

Xavier Amor
www.xavieramor.cat

Anónimo dijo...

Hola Rosa, sóc una de les 48 persones que van sopar ahir a Arenys de Munt, el teu poble, ho vam passar fenomenal! Sort!
Hem agafat el mateix model de blog!

Consol Prados Martínez dijo...

Rosa, una mica tard però vas venir. Un encert la trobada per fer-nos més visibles. Gràcies per la teva força. Una abraçada