martes, 20 de febrero de 2007

ENYOR


De vegades hi ha coses que ens arriven al cor , avui la Lola ho ha aconseguit.

La Lola és una de les àvies que viu a la Llar d’avis on jo treballo, ella participa en totes les activitats del centre , és una dona activa i desperta, encara que la seva sordesa la limita .

Aquest matí una de les activitats en les que participa, era un taller de “reminiscència” (com diu la nostra psicòloga), una estona on es parla del passat per recordar com eren moments molt determinats o no de les nostres vides o bé per parlar d’un tema en concret.

Avui li ha tocat escollir el tema de conversa, ha volgut parlar sobre la joventut i és curiós que l’ha associat amb l’amor i l’enamorament, és lògic, precisament l’amor és molt important quan ens fem grans, sentir l’amor dels fills, els amics que ens queden i l’amor de la parella, moltes vegades present en el seu record però no en les seves vides.

Moltes vegades, les persones, al veure als avis, pensen que sempre han sigut gent gran i evidentment no és cert, ells igual que nosaltres també han estat joves, han treballat, han tingut fills, s’han enamorat, molts d’ells encara ho estan.

Avui recordant la seva joventut ha fet un escrit, he pensat posar-lo aquí perque el pugui disfrutar qui entri a visitar el meu blog.

La Lola sense voler m’ha fet reflexionar sobre l’amor, ella al igual que els altres avis amb els que convisc a diari m’ensenyen cada dia que l’amor és el més important de les nostres vides i que per l’amor, el temps no té cap sentit.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

L'AMOR Rosa Ma. mou el mon. Mentres més en dónes mes en tens, i d'això les DONES en sabem.

ROSA VERMELLA SOCIALISTA, ROSA ALBIOL T'ESTIMO TONTAAAAAAAA

PILAR VENTURA

http://pilarventurapy.blogspot.com/

Anónimo dijo...

felicidades,no soy socialista,pero me gusta como escribe usted,y el respeto con que habla.merece la pena escucharla.seguire su blogg,asi que adelante,

Anónimo dijo...

Hay una frase curiosa que dice ESPERO QUE NO TENGAS LA ROMANTICA LOCURA DE ESPERAR UNA GRANDE PASSION. Todos deseamos el tener la locura de tener un gran amor. La pasion en una etapa mas en nuestro crecimiento, el amor es lo que nos hace sonreir cuando nos levantamos, acostamos,pensamos en la persona amada,en esos momentos en que la felicidad y el amor se unen y por muy malos momentos que se pasen se crucen unas miradas y no se necesiten palabras. Eso es lo que yo, llamaria UN GRANDE AMOR
LOLA felicidades por tu carta
ROSA persigue tus sueños , tu puedes alcanzarlos.