lunes, 26 de febrero de 2007


Divendres passat, vaig asisstir al acte de proclamaciò d’una companya i amiga, la Pilar Ventura ,de Cabrera de Mar , un poble petit, bonic i acollidor pel seu paissatge i per mi especialment estimat per la seva gent.
La Pilar va estar apadrinada per la Manuela de Madre i acompanyada per la seva familia ,companys de feina, amics i una gran representació dels alcaldables per les properes eleccions municipals, de ben segur va trobar a faltar la presencia del seu pare ,que per la seva edat, no va poder asistir-hi i al que les joventuts Socialistes vàren fer un petit homenatge, entregant ,al fill petit de la Pilar, en Nil, una insignia de plata com a record pel seu pas per les JSC .
No em va sorprendre gens el sentiment i la professionalitat que la Pilar va transmetre en el seu discurs, la conec i sé, que es una persona plena de sensibilitat envers els altres i una professional de cap a peus , però he de reconeixer que no tant sols a mi sinó a tots els que la vàrem escoltar ens va posar la pell de gallina.Vull des de el meu blog desitjar-li els millors resultats electorals i expresar-li el meu suport incondicional. Anims Pilar!!, t’estimo.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gràcies rosa maria. Estic per les galàxies siderals de contenta i satisfeta de com va anar l'acte. Sense tots vosaltres, no s'hagués creat aquell ambient tant familiar i afectiu que ens envoltava. Aviat el maresme serà socialista.
Pilar Ventura Py