martes, 27 de febrero de 2007

ESTIC DE DOL


Ahir dimars 27 de febrer dia tràgic per les dones, la violència torna a fer-se palesa. Un cop més llegeixo la plana del Punt i no puc fer altra cosa que esgarrifar-me.
Mercedes Molina 58 anys, cremada i patejada, pressumptament pel seu ex marit, estàven en tràmits de separaciò .
Una veïna de només 25 anys d’Oporriño (Pontevedra), de la que ni tan sols diuen el nom, morta, estrangulada pel seu company sentimental.
Una noia de 19 anys apallissada pel seu ex xicot a Coristanco (la Coruña), el noi es va suïcidar al cap d’unes hores.
I una nena de 10 anys apunyalada pel seu pare. Fins a 15 ganivetades li va donar perque la nena es volia quedar amb la seva mare i no volia marxar amb ell, això va passar a Collado Hermoso (Segovia).

Quanta violència en ares del amor, quina mentida més punyent!!!!!

Sincerament avui em costa escriure racionalment sobre aquest fet, encara que ho intentaré .
L’any 2005 l'Organització Mundial de la Salud ja deia en un estudi que la violència feta per les parelles éss la més comuna envers les dones, molt més que les agressions o violacions fetes per estranys o coneguts, pensem per un moment els efectes que causen aquestes agressions, les conseqüències gravíssimes per la salud i el benestar físic i psíquic que suporten les dones, més encara, si pensem, que en la majoria dels casos s’amaga el fet.
Encara avui a les dones els costa fer pública la seva situació, els costa demanar ajut a la policia o al serveis públics.

El que m’agradaria saber és quan totes i tots entendrem que tenim una gran responsabilitat en aquesta acceptada massacre?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Yo, como miles de mujeres mas nos unimos al mismo dolor, cuando escuchamos noticias en las que hay una nueva victima mas.