jueves, 8 de febrero de 2007


RATIFICACIÓ DELS ALCALDABLES DEL PSC DEL MARESME

El passat divendres dia 2 de febrer el poble de Malgrat de Mar juntament amb la seva alcaldesa del PSC , Conxita Campoy, va reunir la majoria dels candidats socialistes dels vint-i-vuit municipis que es presenten a les eleccions municipals. Els alcaldables van ser ratificats –n’hi ha dinou de nous– i es van donar les primeres directrius d´uns comicis en els quals els socialistes volen recuperar alcaldies històriques, com ara Arenys de Munt, ,Pineda de Mar i Premià de Mar, entre d’altres i revalidar majories absolutes, en especial la que es va perdre a Mataró fa quatre anys. Vuit caps de llista són dones.
Vaig tenir la satisfacció de ser ratificada pels meus companys socialistes del Maresme com a cap de llista de l’agrupació socialista d’Arenys de Munt.
Vull felicitar des d’aquí a tots els meus companys de les diferents agrupacions que van rebre aquesta confirmació com a caps de llista de les seves agrupacions, però molt especialment a les set dones que m’acompanyaran en aquest projecte que de ben segur és un gran repte per a totes nosaltres.
No cal dir que aquest recolzament afiança encara més el projecte que tinc al davant encapçalant la confiança que han dipositat en mi tant la meva agrupació, com el Consell de Federació del Maresme, i molt especialment tot el suport que estic rebent per part del seu primer secretari, Santi Fonbona .

No hay comentarios: