viernes, 2 de febrero de 2007


Ahir ens vàrem posar a les fosques, la ciutadania va voler fer un gest reivindicatiu, perque les intitucions se n'adonin que som molt conscients del canvi de clima que pateix aquesta , la nostra Terra. A mi em va agafar treballant, vaig comentar als avis que els semblava si ens uníem a aquest gest, sense excepció van acceptar i no només això en un moment es van trobar espelmes , els encenien a la saleta de la tele, al menjador i, comentàven el fet d'aquest canvi, recordàven altres temps on l'hivern era hivern. Vàrem apagar els llums, no sé si aquest fet es va notar en el consum energètic del país però a nosaltres ens va ser vir per prendre conciència del que passa.

En principi sabem que l'ésser humà és el culpable d'aquest fet del escalfament progressiu del planeta blau aleshores si això ho tenim clar es com per.........fer alguna cosa, no?

M'agradaria que els polítics, com diuen els meus avis, " els que manen" posin els cinc sentits perquè si no ho fan, passarem del "no passa res" al "no hi som a temps".

No hay comentarios: