jueves, 8 de febrero de 2007

AGRAÏMENT



Hi ha moments a la vida en que una es troba davant d’un projecte, sigui per sort, per casualitat, per que un mateix ho busca, per la confiança dipositada pels demés etc...
No cal ni dir que aquest és el meu moment!.
Però, els programes no es poden mai personalitzar en un sol individu, és indispensable estar recolçat d’un equip de persones que t’envoltin , s’il·lusionin en el mateix , creguin en ell i tinguin ganes de fer-ho realitat.
A partir del moment de la meva nominació com a cap de llista per l’agrupació del PSC d’Arenys de Munt , començo a treballar per connectar amb persones que com jo, vulguin canviar quelcom en el nostre poble, haig de dir que aquesta tasca que semblava feixuga en un principi, doncs no és fàcil trobar gent disposada a formar part d’un equip o llista electoral, no ha estat així, m’he trobat corresposta amb molta gent que després de varies converses i intercanvi d’opinions hem compartit entusiasme, il·lusió i idees pel futur del nostre poble.
Són persones que provenen d’àmbits i sectors tant diversos com la pagesia, la sanitat, l’esport, la cultura , el món de la dona, la indústria etc...
Des d’aquí, el meu blog, vull expressar el meu agraïment cap a tota aquesta gent que té l’intenció de recolzar-me i acompanyar-me en la llista per les properes eleccions municipals.
Ho celebrarem tots plegats el diumenge 27 de maig a la seu de la nostra agrupació després dels resultats electorals!!

1 comentario:

Ramon Bassas dijo...

Rosa,
benvinguda al ciberespai!!