jueves, 26 de abril de 2007

UN MOMENT D'INTIMITAT..........


Són les 4’45 de la matinada, estic a la feina, he vingut perquè necessitava treballar una estona sense visites, telèfons sonant tot el dia, problemes del dia a dia.
A vegades costa trobar una mica de silenci, una mica de pau .......... fer les coses sense presses, sempre correm! És curiós com senta de bé estar a soles amb un mateix, ser candidata a l’alcaldia comporta això, de vegades tinc la sensació de no tenir vida, vida personal em refereixo, és clar.
Em sento bé, tranquila, però per aconseguir aquest estat de serenor, necessito aquests moments d’intimitat amb mi mateixa.
És tota una experiència tot el que m’està passant, una experiència enriquidora, i m’agrada reflexionar sobre el que faig, és curiós com vaig coneixent més intimament a l’equip que he escollit per treballar pel meu poble, com ens ajudem uns als altres, quan un estira, l’altra arronsa i sento que hi ha una harmonia increïble entre nosaltres, no només amb les noves incorporacions. La Marta que m’injecta entusiasme cada dia, l’amor per totes les coses que desprèn la Carme, la tranquilitat que hem dona en Toni, el compromís d’en Santi, cada dia em sorprèn més aquest xicot (jejejeje), el Joan sempre amable, sempre amb un somriure als llavis encara que el seu cervellet no para de pensar i aportar idees noves, l’alegria de l’Edgar, la força del Barroso, el geni d’en Pep jajajaja, és tan graciós, m’agrada quan s’enfada!!. En fi, aquesta nit em sento contenta de tenir-los com a companys però em sento feliç de tenir-los com amics
.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola sóc la Carme, acabo de llegir el teu escrit de les 4:45 de la matinada jejeje! no només és maco, sinó també molt emotiu, tens raó formem i formarem un gran i bon equip, falta que tot el nostre poble ens conegui personalment com ens coneixem nosaltres. Petonets!

Anónimo dijo...

Si, son les 4.45 de la matinada per això a sota posa que son les 9:59. Cinc hores per redactar aquest text, ui....

Anónimo dijo...

hola,soc marieta,m'encanta com escrius,encara que no comparteixo la teva ideologia,,,m'identificaria molt mes amb el teu pare,pero m'agrada el que dius,es una llastima perque series perfecta,salutacions,ahh,i segueix escribint,ho fas molt be,arribas,encara que no pensem ni sentim la mateixa ideologia,al menys et queda el consol que no puc votar al teu poble,aixi com no vull que guany el teu partit,si vull que tu tinguis molta sort,

Anónimo dijo...

Tu carácter, tu forma de ser, tu entrega desinteresada a los demas, tu contagiosa alegría, ....esas y muchas cualidades mas son las que te hacen ser ¡¡¡ ÚNICA !!!! y, por supuesto, la mejor candidata a Alcaldesa de Arenys de Munt. Si sus habitantes te conocieran como tus amigos, no tendrías oposición alguna.
Ojalá todos los municipios tuvieran gente como tú, las cosas irán de muy diferente manera.
Con el apoyo de todo tu equipo, tu familia y tus grandes amigos, estoy segura de que tus ilusiones se harán realidad.
¡¡¡Suerte !!!