jueves, 19 de abril de 2007

PEPE MONTILLA AMB ARENYS DE MUNT


El Primer Secretari del Partit del Socialistes de Catalunya i President de la Generalitat, té una trobada amb els alcaldables del Maresme a Pineda de Mar.
Evidententment jo també hi era, vaig tenir el privilegi de parlar a soles uns minuts amb ell i no vaig desaprofitar l’ocasió. Li vaig parlar del meu poble, Arenys de Munt, de la nostra riera, de l’escola bressol, zona esportiva, biblioteca i de tots el projectes que tinc per fer d’Arenys de Munt el poble que jo vull que sigui.
També li vaig explicar que Arenys de Munt porta un retard de 25 anys, sobretot en infraestructures ( només cal donar-se una volta pels pobles del voltant per saber que això que dic és ben cert ), vaig demanar al nostre President el compromís d’ajudar-me en el meu projecte i em va dir: “ per això estic aquí”. Després de donar-me uns quants consells vaig poder dinar amb ell i els meus companys alcadables dels 27 pobles de la comarca.
Personalment he de dir que em va sobtar la seva mirada, durant l’estona que vaig estar parlant amb ell vaig veure que realment m’escoltava, que sabia la realitat del nostre poble i que estava entusiasmat amb el meu projecte. Estic convençuda de que tinc tot el seu suport per tirar endavant el nostre programa per a Arenys de Munt.

3 comentarios:

Consol Prados Martínez dijo...

La veritat és que ja has començat a negociar i buscar els suports pels projectes d'Arenys de Munt. I això és el que es necessita, bona entesa per fer-los realitat.

Anónimo dijo...

Us destjo molts exits, la tasca que heu de fer és gran, teniu un adversari atipic, del qual, per cert, no he conseguit esberinar el seu programa des de el blog que presenten,...atipic tambe.

Pero, ara, vosaltres sou el mereixedors del proyagonisme necessari per a posicionar-vos en la propera legislatura.

Rebeu tot el suport i estima, des de l'agrupacio de Lleida.

Sort, amics

Anónimo dijo...

Vec amb sorpresa com una altra candidatura d'Arenys, penja a la seva blog, un post, referimt-se negativament a la vostr candidatura, que tant admiro i animo.
Us desitjo molta sort i que no caigueu com ho fan ells en els comentaris critics que tant poc agraden a la ciutadania.

Sort, amics