martes, 10 de abril de 2007

SEGUIM TREBALLANT!!!!!


Bé, ja s’han acabat les vacances, tant esperar-les i passen en un moment, han estat dies de reflexió, he pensat en tot el que està passant al meu voltant i he intentat integrar tota l’informació que he anat rebent aquests últims mesos dels meus companys.
També he dedicat aquestes vacances als meus fills, sobretot al petit, l’Aldo, bé, que ja no és tan petit, 20 anys, però per mi sempre serà el “peque” de la casa, hem dinat i sopat plegats, hem sortit i hem disfrutat l’un de l’altre, el gran, l’Edgar ha marxat fora amb la Marta ( el seu amor) però hem parlat continuament per telèfon, s’ho ha passat genial.
Es presenta una quinzena mogudeta i l’afronto amb moltíssima energia, he carregat les piles i estic en marxa, hi ha molta gent que ha posat la seva il·lusió en mi i no penso defraudar.
Així que a treballar!! .
El primer que faig es retrobar-me amb el meu blog i amb tots vosaltres, els que teniu la paciència de llegir-me us vull explicar qui i com son les persones que m’acompanyen a la llista i he pensat que cada dia us presentaré a un d’ells .
Avui li toca el torn a en Toni, ell es va apropar a mi perquè es un home inquiet, una persona que ha decidit que ja n’hi ha prou de queixar-se, que el que ha de fer és passar a l’acció .
Jo el definiria com un home “savi” i dic això perque té molt clar el que vol de la vida i té la valentia de llençar-se a prendre-ho, ell ha aprofitat aquestes vacances per casar-se amb la Dolors una dona amb majúscules, crec de tot cor que seran molt feliços junts .
Amb ell espero tenir un bon company, a part de que és una persona molt preparada, ara ho veureu
aporta a l’equip, l’experiència de tota una vida, la serenor i un tarannà molt dialogant, està molt interessat
en el món de la cultura, el medi ambient, l’economia i l’urbanisme .

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola,

Sóc en Jordi Daumal i faig un programa de radio a Radio Arenys de Munt els divendres i quinzenalment. A l'anterior programa, fa dues setmanes, vam entrevistar a en Carles Móra de l'Arenys de Munt 2000 i l'Alfons Molons de CiU. En el proper programa volem entrevistar-la a vostè i a en Joan Rabasseda d'ERC.

El programa s'emet de 18 a 19 hores i la voldríem entrevistar al principi, a les 18 hores. L'entrevista serà d'un quart d'hora o vint minuts.

Esperem rebre una resposta el més aviat possible.

Es pot posar en contacte trucant-me al 933188162 o al 636888854.

Moltes gràcies!

Jordi Daumal