jueves, 17 de mayo de 2007

RESPOSTA A "FRARET"


Hola Fraret!


En resposta al teu comentari he de dir-te que és del tot cert que els vots que obtingui el grup Arenys de Munt 2000 es capitalitzaran en el Consell Comarcal dins el grup d'Iniciativa Verds, encara que AM2000 no els hi agrada dir-ho ni que els ho recordis.

Aprofitant el teu comentari et diré que AM2000 es presenta com un grup de ciutadans mobilitzats i és cert que ho són, però també ho som totes les persones que ens presentem en les diferents candidatures, no creus? Som ciutadans que prenem un compromís ferm amb el nostre poble.

La diferència és una i molt important: els que com jo ens presentem en una llista electoral sota unes sigles com les del PSC primer tenim clarament identificada la nostra ideologia d'esquerres, per això la gent que ens dona la seva confiança en unes eleccions sap perfectament que la nostra prioritat són les persones i el seu benestar. En segon lloc tenim el suport d'una organització amb una llarga trajectòria de gestió municipal.

Gràcies per la teva visita i per la teva participació, estic a la teva disposició pel que calgui. Una abraçada,


Rosa

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Gràcies

Jobove - Reus dijo...

molt interesant el teu blog, si tens un moment entra al nostre
irreverent, ecléctic, iconoclasta i llibertari
http://telamamaria,blogspot.com

gràcies per tot

Consol Prados Martínez dijo...

Hola Rosa,
Fantàstica la trobada de diumenge passat a la plaça. Perquè el que ens va és precisament la trobada. I aprofitem per escoltar i per fer arribar les nostres propostes. Et vull d'alcaldessa, et volem d'alcaldessa!! Però sobretot com a companya.
Vinga!!! que això va bé i Arenys de Munt necessita la teva empenta.

Anónimo dijo...

Molta sort, contineu aixi, proposant idees (i no Xocolatades, com altres).