lunes, 7 de mayo de 2007

Converses al voltant d'una taula

Converses al voltant d'una taula

Els caps de llista amb en Pep Campí de L'Era

Els periodistes i en Pep Quintana conversant
Arenys de Munt / 4-5-07 10:59 /
Vilaweb-Arenys i Arenys.Org han tirat endavant la segona edició dels Sopars de Campanya. Es tracta d'una iniciativa que es va endegar a les passades eleccions del 2003. Els caps de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a l'examen del proper dia 27 de maig als Arenys comparteixen taula amb periodistes. Envoltats d'aromes i textures mariners i muntanyencs desgranen alguns dels temes cabdals que marcaran el futur més immediat a les nostres poblacions. Tot això sota l'atenta mirada d'en Pep Quintana, un bon observador que no es perd detall dels plats que poc a poc ocupen la taula i de les paraules que els acompanyen per després oferir-nos un bon tast.
Apostem per una societat oberta i disposada a enriquir-se amb les opinions diverses però també per uns pobles que al llarg de la història han demostrat gaudir d'un potencial gatronòmic important. Una bona mostra la trobem al restaurant L'Era d'Arenys de Munt. Allà ens van acollir en la nostra primera
cita.
Un divendres 13 d'abril, prova evident d'una manca de superstició absoluta, ens vam trobar amb en
Carles Mora (AM2000), Alfons Molons (CiU), Rosa Albiol (PSC), Joan Rabasseda (ERC) i a darrera hora es va incorporar Jaume Missé (aquell dia com a cap de llista d'Unitat Nacional Catalana tot i que dies després s'anunciava que finalment seria per l'agrupació d'electors Amics d'Arenys de Munt). L'alcaldable pel PP, María Rivas, no va assistir per motius laborals. Tampoc hi era present el cap de llista de la CUP, Josep Manel Ximenis, formació que encara no havia anunciat que es presentaria a les eleccions. Moviments de darrera hora que també mereixen un comentari.
Polítics tots ells seguits de prop per les plomes incisives dels periodistes: en Jordi Soler (director de Ràdio Arenys de Munt), Elena Cots (redactora de Ràdio Arenys de Munt), Míriam Farelo (Vilaweb-Arenys) i Isabel Artero (Arenys.Org).
A nosaltres ens agrada escoltar i parlar però també ens agrada mirar. Per aquesta raó ens va acompanyar una de les persones que sap treure suc de cada instant a través de l'objectiu de la sevà càmera fotogràfica, en Xavier Salbanyà (Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar)
Tags:
alcaldable, sopar de campanya, vilaweb-arenys

No hay comentarios: