jueves, 26 de junio de 2008

FELICITATS PER LA RADIO!!!!!!!!


Gran èxit del concert d'Skafam i dels Pets
Va ser l'acte principal de celebració dels 25 anys de Ràdio Arenys de Munt
Després d'una minuciosa i acurada organització de la festa per part dels col.laboradors de la ràdio i dels serveis municipals tot estava apunt perque a les 10 de la nit Skafam comencés la seva actuació.A mida que avançava la nit el Parc de Can Jalpí s'anava omplint tranquilament i sense embussos fins arribar a unes 4000 persones.
S'hi van reunir gent de totes les edats, des de pares i mares amb cotxets que potaven als seus fills, fins a gent de la tercera edat i òbviament molt jovent que aprofitava el primer concert de la temporada i la calor i bon ambient d'aquella nit per passar-s'ho molt bé.
Els Skafam van fer a casa el seu primer concert del seu nou projecte musical, ara amb més instruments de vent, i al final, van homenatjar al seu company i també company de la ràdio Albert Maynou, que emprenia altres projectes musicals.
A les 23.45h Els Pets van començar la seva actuació amb una espectacular posada en escena i van interpretar durant la primera part tot el disc "Bon dia", el disc més venut de la història de la música en català. A la segona part van recopilar els temes més famosos del grup.
El concert va acabar cap a les 2 de la matinada.La valoració tant de la Ràdio com la Regidoria de Comunicacions és molt positiva, la gent va respondre, es van superar les espectatives de públic que hi havia, tot el concert va transcorrer sense cap incident, el parc va quedar en bones condicions i no es va malmetre cap instal.lació. En definitiva una festa per ser recordada.
La Ràdio també va organitzar una barra de bar i un servei d'entrepans que va funcionar prou be i un cop acabat el concert els mateixos membres van recollir totes les deixalles del pròpi concert.Cal remarcar la col.laboració de protecció civil, i els serveis de les Policies locals d'Arenys de Munt i d'Arenys de Mar, Mossos d'esquadra i l'Ambulancia amb metge que van mantenir l'ordre en tot moment i no hi va cap accident ni l'ambulancia va haver de fer cap servei.
El parc de Can Jalpí l'endemà al matí va ser netejat i les families van poder tornar a accedir a la zona infantil, com és habitual.
VULL FELICITAR A RADIO ARENYS DE MUNT PER LA ORGANITZACIO D'AQUEST ACTE.
FELICITATS!!!!!!

No hay comentarios: