lunes, 29 de septiembre de 2008

TERCERA TROBADA DE DONES SOCIALISTES DEL MARESME























































































El passat divendres, les dones Socialistes del Maresme, van fer un sopar a Arenys de Munt, Regidores, Militants, Simpatitzants i la Consol Prados van debatre la situació real de la dona en el moment actual, també es va posar a debat la necessitat de fer un canvi d'orientació en la manera de fer política.

Les bones maneres, altres mètodes per acostarnos al ciutadà,treballar d'una manera més àgil, el fet de barrejar el lleure amb el treball, ser curosos amb el Pacte del Temps, dignificar la figura del polític/ política , i ser més presents en la vida política de la Comarca , són uns dels temes que es van tractar.


Totes nosaltres vam coincidir en el fet enriquidor d'aquestes trobades, la necessitat de que es repeteixin amb molta més asiduitat, treballar conjuntament per innovar, fer nous projectes i propostes per tenir molta més presència en la política del Maresme.


Volem treballar amb el cap i des del cor, per millorar la vida de les persones, concients de que moltes de nosaltres vam començar en la política activa per cobrir unes qüotes, ara és el moment de dir que ,seguim estàn preparades , il.lusionades com el primer dia però amb un valor afegit , el fet de l'experiència que ens ha donat el que portem de mandat.


























Una abraçada.

2 comentarios:

joana dijo...

hola soy joana flores y asisti a este encuentro como militante de pineda de mar,tengo que decir que fue enriquecedor,espero asistir a todos los que organicen.los temas tratados fueron muy interesantes.gracias rosa por este maravilloso encuentro.

joana dijo...

me llamo joana flores y asisti a este encuentr fue enrriquecedor porque se trataron temas muy interesantes .gracias rosa por este encuentro,y asistire a los que sigas organizando.(pineda de mar)