miércoles, 26 de marzo de 2008

PRIMAVERA DE LES ARTS


Els Eskakejats donen el tret de sortida a la PRIMAVERA DE LES ARTS, una iniciativa que va portar a terme el meu amic, company i ex-regidor d'Arenys de Munt "Camón" a qui trobem molt a faltar.

He de dir que també trobo a faltar en les últimes edicions l'esperit que ell va voler donar a la Primavera de les Arts, un seguit d'actes, exposicions i espectacles culturals d'alt nivell, aconteixements als que normalment no pot accedir un poble petit com el nostre, últimament no hem disfrutat d'aquest tipus d'espectacles de gran qualitat, esperem que l'any que vinent tots els pobles participants i la Regidoria de Cultura d'Arenys de Munt es plantegin seriosament fer una empenta important per fer-nos gaudir altre cop.

L'acte es va cel·lebrar a la Sala Municipal de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, els Eskakejats van proposar una presentació divertida, original i breu, fent una posada en escena simulant un mercat municipal ple de productes representatius dels pobles que participen en la Primavera de les Arts, cireres d'Arenys de Munt, pèsols de Caldes d'Estrach..........tot explicant la programació que portarà a terme cada poble.

Esperem que la gent disfruti i participi de totes les propostes dels pobles participants.

Us hi esperem!!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Edicions passades de La Primavera de les Arts, em duen molts i bons records i moments inolvidables.
Encara que i falti gent important com dius al teu escrit, se que tirara endavant, creixen i aportant moltes i bones coses a la vila i la comarca.
Alguns falten, però per aixo esta gent com tu Rosa i el equip de govern per aportar-hi noves idees i nous plantejaments en el prtesent i en el futur!
Enhorabona, sort i endavant!
C. Farigola

Victor Camon dijo...

Rosa,
De segur que l'Enrique estaria més que content. No l'importaria el fet que el programa no seguís el seu projecte inicial sinó que estaria feliç de saber que altres pobles apostaven per una de les seves passions: la cultura.
Gràcies per recordar-lo.
El seu fill Victor