lunes, 10 de marzo de 2008

Gràcies, Catalunya OPTIMISTA!!!!!!!!
1 comentario:

Anónimo dijo...

Felicito al PSC pels resultats obtinguts aquest diumenge i espero que serveixin per poder treballar en mes entusiame i força encara pel be nostre pais des de tots els estaments i institucions.
Felicitar especialment a la Rosa i al seu equip pels resultats positius i de molt que s'han produit a la Vila d'Arenys de Munt, com sempre des de que ella es trova al cap d'amunt de l'agrupacio, la esperança i la feina que desenvolupa es especialment remarcable. Endavant i no afluixis!!!
Sols dir que a nivell de politica general els mals resultats obtinguts per ERC, producte de divergencies internes degudes a la diferent manera de pensar i fer amb el PSC ique produeixen inestabilitat dins del propi partit poden produir mals entessos i una ruptura d'alianses que son las que han existit des de fa temps i que en el fons a sumat coses, moltes de positives i d'esperança, d'ilusio i de ganes en el passat.
"Els de ERC son com nens grans que els i agrada els i vagin al darrera i si no se senten atessos com voldrien i no sels cuida en els moments clau se senten atropellats i per aixo reaccionen d'aquesta manera com tantes vegades han fet".I aixi han acabat!
Atenció doncs a la desestabilitzacio de ERC que pot trencar la estabilitat de govern i de futur!!

Endavant! i crec que si al final a de ser sols doncs millor, cada esqu pel seu cantó, que amb mals entessos i desconfiansa.
Sort!!!
C. FARIGOLA