miércoles, 12 de marzo de 2008

EL VOT DELS CATALANS DECISIUEl PSC ha guanyat les eleccions i Zapatero serà President gràcies als vots de Catalunya, els ciutadans no li han fet pagar els plats trencats de la desfeta de rodalies ni tampoc de les obres del AVE, ni dels papers de Salamanca ni tans sols de la retallada en l'Estatut, els ciutadans confien en que José Luis Rodriguez Zapatero sabrà reconduir els problemes i treballarà per Catalunya,els catalans li hem donat un vot de confiança.

El fet que la ciutadania hagi donat protagonisme al PSC (25 diputats) fa que sigui el partit que tingui més pes a Madrid, més que tots els altres partits catalans junts. El pes que tenim i farem servir dins el grup Parlamentari del PSOE serà decisiu, Zapatero ho té clar, els catalans seran defensats pels socialistes catalans.

El primer possible obstacle, escollir al president del Congrés, Zapatero ha de començar a fer sentir les seves intencions als catalans, no crec que sigui el Sr. Bono el que ocupi aquest càrrec, Bono no es distingeix precisament per la seva solidaritat envers les reivindicacions de Catalunya, qui podria ser? que farà CIU? firmarà un xec en blanc a canvi de la vicepresidència?... ja es veurà, estarem pendents, aniré comentant la jugada aquí mateix, ens esperen unes setmanes molt interessants.

Un altre preocupació ERC, malestar després del fracàs electoral, no crec que fós bò per Catalunya posar en perill el govern d'entesa, i crec que tampoc seria interessant per ERC.

No m'allargo més en aquest tema ja que s'ha escrit molt durant aquests dies i més que s'escriurà, però si que vull fer una reflexió sobre els resultats electorals d'ARENYS DE MUNT,


PSC 1521 VOTS 36,26%

CIU 1316 VOTS 31,37%

ERC 612 VOTS 14,59%

PP 390 VOTS 9,30%

ICV-EUiA 185 VOTS 4,41%

C's 14 VOTS 0,33%

PACMA 14 VOTS 0,33%

EV-AE 13 VOTS 0,31%6.055 arenyencs estaven cridats a les urnes, han votat un total de 4.437 el que representa un 79,74 % ( un bon índex de participació ) dels quals 30 han votat en blanc (0,68%) i 14 han estat vots nuls (0,32%)Per primer cop a la història, el PSC ha guanyat amb 1.521 vots enfront els 1.146 de les eleccions generals del 2004, un èxit, un resultat històric, és per aquest motiu que vull agraïr a totes les persones que han tingut confiança en nosaltres i ens han votat, dit això, vaig una mica més enllà, Arenys de Munt no te tradició de vot socialista però les coses estan canviant, un equip renovat, un grup de persones actives, que treballen, que escolten als ciutadans i que fan realitat els projectes de tots també han ajudat a que el resultat sigui històric.

Dins l'Ajuntament estem treballant de valent, abans de l'estiu posarem en marxa la nova targeta del bus gratuita per la gent gran, estem treballant per aconseguir el tanatori, també estem treballant per poder tirar endavant el nou geriàtric, la regidoria de la dona ha aconsegit duplicar el seu pressupost i juntament amb els tècnics de l'Ajuntament i amb la Diputació tenim una programació àmplia, variada i molt interessant. També estem ajudant envers la regidoria de Festes a cohesionar la població donant oferta de tot tipus per totes les franjes d'edat i, evidentment, estem donant suport incondicional als nostres companys de consistori.

Estic segura de que la nostra feina, la dels Socialistes d'Arenys de Munt no passa desapercebuda per a la gent, i el seu vot ha estat també un reconeixement a la nostra tasca, és per això que he de donar la gràcies i dir que seguirem treballant perquè es sentin orgullosos d'haver-nos votat.

Gràcies a tots i a totes

No hay comentarios: