viernes, 1 de febrero de 2008

Carmen Chacón




La candidata socialista recorda que el govern socialista “ha fet una doble aposta ferroviària: per l´Alta Velocitat, i també per les Rodalies”
La cap de llista per Barcelona a les eleccions del 9 de març, Carme Chacón, ha anunciat avui que el manifest electoral del PSC inclourà una “defensa del model d´immersió lingüística, per la vàlua que ha tingut en la convivència i en el sistema educatiu a Catalunya”. Chacón ho ha dit durant una entrevista a RAC1, en què també ha acusat el PP de “buscar la confrontació i segregar els alumnes en funció de l´idioma”.
La cap de llista socialista ha afirmat rotundament que “a Catalunya no poden haver ciutadans de primera i de segona”, i per això ha reclamat “a tots els partits catalans i a la societat que ens unim en contra de la segregació lingüística”. “La llengua a Catalunya és una eina d´unitat”, ha dit, i ha afegit: “Convivim amb tranquil·litat amb les dues llengües” i “no aconseguiran que sigui un factor de confrontació”. Per a Chacón, amb la seva actitud “aquest PP s´inhabilita per governar Espanya”.
Doble aposta ferroviària
Chacón ha lloat l´esforç inversor que ha fet el govern central en el conjunt de la xarxa ferroviària, que ha definit com “una doble aposta: per l´Alta Velocitat, i també per les Rodalies”. Chacón ha recordat que “en pocs anys Espanya serà el país amb més kilòmetres d´Alta Velocitat del món.

No hay comentarios: