lunes, 5 de noviembre de 2007

REVISIÓ DE LA JORNADA SOCIALISTA






Sant Iscle de Vallalta
27 d’octubre de 2007
Companys :

En la línia de contactes periòdics, amb les bases que pretenem tingui el nostre partit en la comarca, informen de com va funcionar a criteri majoritari, per no dir absolut, la jornada de reflexió d’acord amb les pautes expressades en la convocatòria.

Vàren orientar el debat els companys Consol Prados, diputada al Parlament de Catalunya, i el diputat a les Corts Generals de l’Estat, Manuel Mas, va excusar la seva presència el també diputat al Parlament de Catalunya, Toni Comin.

Va donar la benvinguda als assistents el company, alcalde de Sant Iscle de Vallalta, Eduard Túron, saludant als assistents, i el company, alcalde d’ Arenys de Mar, Ramon Viñas, i la primera secretària d’ Arenys de Munt, Rosa Albiol. Actua com a moderador el company Josep Pruna.

Manuel Mas, planteja els punts que en el dia d’avui influeixen en la direcció d’un món que globalment ha millorat la qualitat de vida de les persones tot i les desigualtats que encara perduren, en part dels habitants, cosa que segons ell, també es reflecteix en l’Estat.
Fa consideracions del treball dels parlamentaris, que presenten uns pressupostos de l’ Estat cada vegada més amb orientacions socials.
Explica, l’oposició ferotge, que presenten els parlamentaris i dirigents del Grup Popular, que fa la tasca del company Rodriguez Zapatero, molt difícil.

Consol Prados, explica, la situació del grup parlamentari en el Parlament, que han d’estar amb atenció en no caure tan sols en el debat identitari, en que ens volen fer caure els nostres rivals polítics, per un costat ERC i CDC, i per l'altre PP, ja que segons la nostre orientació, ens cal mantindre una certa equidistància que fa que centrem la nostre posició.
S’explica, en les lleis aprovades pel nostre Parlament, sobre tot en la d’igualtat de gènere i les de orientació social.

A partir, de les intervencions, cal resaltar l’important implicació dels assistents, en un ampli debat, participatiu i viu, de tal manera que més que intervencions la majoria de companys feien aportacions, a part d’ampliar les dades en consultes.
De tal manera que, havent sobrepassat l’hora prevista d’acabar, es va haver de tallar per continuar en una amplia relació personal entre tots mentre es berenava.

Es pot considerar, un veritable èxit, tan de participació com per desenvolupa-hi continguts, de tal manera que els assistents, demanen que es tingui amb compte aquesta trobada, per repetir-la periòdicament.

Vàren assistir més de trenta persones.
Pep Pruna
President del PSC d'Arenys de Munt

No hay comentarios: