martes, 20 de noviembre de 2007

NIT DE L'ESPORT


El Castell de Can Jalpí ha estat l'escenari de l'entrega de premis als millors esportistes del l'any 2007 .

Jèssica Brillas, una jove promesa per Arenys de Munt.
La jove nedadora d'11 anys, Jèssica Brillas, té un currículum impresionant. Amb un nivell altíssim que li permet competir amb nois de més edat. El sacrifici i la voluntat son les seves banderes, es lleva a les 6 del matí per entrenar a la piscina abans d´anar a l'escola i quan acaba l'horari escolar hi torna per seguir entrenant. Els èxits aconseguits aquesta temporada han estat la medalla de bronze als 100 metres esquena del Campionat de Catalunya d'Hivern, 2 Bronzes en els 100 metres esquena i 200 metres estils en el Campionat de Catalunya d'Estiu, 2a Classificada a l'Aquatló Ciutat de Mataró i primera classificada a la Travessa del Port de Barcelona. És per això que el jurat ha decidit que aquesta jove promesa s'endugués el títol de Millor Esportista Femenina aquesta temporada. Brillas representa al Club Natació de Mataró.

Sempre he pensat que el ciclisme és un dels esports més durs que hi han, participar en la Marxa de BTT de Sant Vicenç de Montalt, la Volcat de 110 km, la Titan Desert prova de 420 km pel desert marroquí, l'Open Natura, la Volta a Osona, els Pedals de Foc de 220 km pel Parc Natural d'Aigües Tortes, l'etapa Arenys de Munt-Andorra, 6 hores de resistència de Sant Gregori i la Volta a la Cerdanya han estat les cites a les quals ha participat el calificat millor esportista masculí d'Arenys de Munt, Martí Anglàs, és per tot això que el jurat li ha otorgat el Premi al millor esportista masculí del 2007.

Amb aquest premi se li reconeix també la seva implicació amb el teixit social del nostre poble.

El Premi Antoni Rovira s'otorga aquest any al Sr.Pere Pujadas, per la seva trajectòria dins el món de l'esport tant com aficionat com a esportista.

La vídua d'Antoni Rovira, Sra. Maria Horta, va entregar aquest premi, en un dels moments més emocionants de la nit.

No hay comentarios: