lunes, 8 de octubre de 2007

ENTRE DONES I MÉS



Dissabte dia 6 vaig assistir a un curs de formació per regidores, el va organitzar la Secretaria de Polítiques de Dones del PSC.
Ens vam trobar dones socialistes de Catalunya per estudiar i debatre el feminisme, les Polítiques de gènere , la comunicació i el lideratge.
Aquestes jornades són genials perquè et trobes amb dones que fan el mateix que tú i que tenen els mateixos problemes i dificultats en el món de la política municipal, un espai on compartixes i aprens.
La vida, la feina, la casa, els fills, la tasca municipal fa que entrem en una roda d’activitats, reunions, trobades, inauguracions, etc que moltes vegades ens priven de tenir un moment per pensar. Crec que en l’actualitat el socialisme en general pateix una crisi ideològica, ens trobem moltes vegades per temes puntuals, per organitzar o fer actuacions concretes però no ens parem mai a pensar en la nostra ideología. Els temps canvien, també les necessitats de les persones i el socialisme també ho ha de fer, seria interessant buscar moments per poder posar en comú els nostres pensaments, definir o replantejar , modernitzar això pel que estem lluitant tots.
Es per això que a l’agrupació d’Arenys de Munt estem preparant una jornada de reflexió sobre el socialisme, en aquesta jornada ens trobarem amb les companys dels pobles veïns per poder reflexionar d’una manera distesa sobre el que estem fent i com ha de ser el nostre futur.
Des d’aquesta pàgina us convido a berenar amb nosaltres el dia 27 d’octubre, ja un donaré l’adreça i l’hora de la trobada.

No hay comentarios: