miércoles, 27 de junio de 2007

COMENÇA EL BALL!!!


Bé, despres d’aquets dies de silenci , torno a retrobar-me amb el teclat del meu ordinador, avui explicaré quelcom d’aquestes ultimes setmanes.
Es evident que les coses no han anat com jo esperava,però de totes maneres després del disgust del primer moment i valoran la realitat del que tenim penso sincerament que no ha anat tant malament. Sobretot si tenim en conte que la llista que presentavem era molt renovada, cal ser concients de que els 10 primers eren persones que mai havien estat en cap llista .
M’agradaria dir que quan vaig començar a pensar en persones perquè m’acompanyessin en aquestes eleccions vaig pensar en primer lloc en buscar gent que destaqués pel seu caràcter dialogant però també volia que fóssin persones amb una contrastada vida professional, persones preparades, acostumades a prendre decisions .
Les vaig trobar i he de dir que a nivell personal em sento satisfeta de la feina que vaig fer.
Serà pel carácter, serà per la il·lusió aquest grup de persones ha traspassat la barrera de la relació de treball i ha aconseguit formar un grup compacte on l’amistat i el respecte envers l’altre és la base des d’on es construeix.
Parlem de la campanya, no tinc cap dubte de que la campanya que hem realitzat des de el PSC d’Arenys de Munt ha estat una campanya seriosa, preparada i consensuada per tots . Sóc conscient de que van quedar coses per fer.
El quer sí vull dir és que la relació amb els altres partits polítics i els seus membres va ésser bona i que sempre durant aquest temps , mentres vaig treballar amb ells en els debats, taules rodones de premsa etc.... vaig sentir que formàvem un equip, d’alguna manera sabia que ells volien el millor pel meu poble, Arenys de Munt i que l’únic que ens separava era una qüestio d’ideologia i de prioritats.
Ara passades les eleccions el PSC d’Arenys de Munt torna a formar part del govern a l’Ajuntament amb AM 2000 i amb CIU, el compromís de l’agrupació socialista és total, ferm i honest.
Des de la campanya ja vaig anunciar a la meva agrupació i també públicament la meva intenció de formar part del govern , això no és ni més ni menys que el fruit de la reflexió següent; si és evident que el que volem és treballar pel nostre poble, tenint en compte que aquesta és la meva il·lusió, seria absurd que tenint la possibilitat de gestionar alguna de les àrees que integren l’Ajuntament ens quedéssim a l’oposició. Quan ens vàrem presentar a les eleccions va ser per fer i treballar pel nostre poble, és per això que no em trobo còmoda a l’oposició, vull la responsabilitat, no vull amagar el cap sota l’ala, tinc vocació de servei a les persones, ho demostra la meva trajectòria professional i personal i és per això que accepto el compromís de govern i és per això que la meva agrupació em dona la seva confiança.


Gràcies a tots i a totes!!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

estic convençut que la teva decisio de participar en el govern d'Arenys de Munt es el millor que podies fer.
La teva empenta, el teu carisme i els teus valors no podien quedar desaprofitats.
Aixo es tan sols el començament d'un projecte que donara molts fruits en un futur proper, ets honesta, noble i la teva campanya a estat modelica al mateix temps que el programa que duus pel poble es acurat, serios i al mateix temps se que vetllaras per tot allo que signifiqui profres social i ajut als mes necesitats, i que les festes que ens prepararas serran el reflexa del teu caracter i personalitat oberta i saludable.
una abrasada
c. farigola