lunes, 8 de enero de 2007

Primera prova

Bueno, tal i com diu el títol del post d'avui, aquesta és una primera prova. Avui, per fi m'he decidit a endinsar-me en el cada cop més gran però alhora més necessari món d'internet.
Imagino què, per allò del nou any i de les promeses que totes i tots ens fem, m'he decidit a obrir aquest blog, de moment en proves, i així arribar preparada per aquest any i poder utilitzar-lo d'una manera més o menys periòdica (intentaré fer tres entrades a la setmana).
Si no arribo a complir això de la periodicitat, ja us demano disculpes però entre la feina, que m'absorbeix, fer de mare, els fills, les coses de casa i, per descomptat, les meves dues grans passions, la política i el meu poble, Arenys de Munt, doncs potser no arribo a trobar tot el temps que m'agradaria.
Des de fa unes poques setmanes intento arreplegarme amb tot essent a més la candidata socialista a les properes eleccions municipals en el meu poble, Arenys de Munt, a on espero que el meu partit obtingui uns bons resultats. Per això treballo, per això treballem.
Espero no defraudar-vos.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Rosa, benvinguda a la blogesfera. T'aniré llegint i et desitjo molta sort en aquesta etapa que comences (i comencem)

Anónimo dijo...

"Estupendu", Rosa!!!!
Estic contenta d'aquesta teva nova aventura,tens el meu incondicional suport. Salutacions simpàtica.

Joan Antoni dijo...

Benvinguda a la blogesfera

Anónimo dijo...

Vaig assistir a l’acte de la teva proclamació.
Des de llavors, tinc clar que ets la meva candidata a la alcaldia del meu poble.
Se que hi ha molta feina per fer i per això t’he triat. Una dona amb empenta es el que ens cal.
Enhorabona, Rosa.

Anónimo dijo...

crec la rosa es la millor candidata per assolir tots els projectes que desitjeu per Arenys de Munt, la conec i molt i se de la seva constancia, tosudes i iniciativa aixi com la seva capacitat de conviccio.
Endavant Rosa!! sempre estare al teu costat!!

Carles Farigola