lunes, 22 de enero de 2007

Educació


De tots és sapigut que la educació és un dels pilars bàsics de l'Estat del Benestar al nostre país.
És per això que al PSC d'Arenys de Munt vam decidir intentar portar el Conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, el company Ernest Maragall, qui va accedir a la nostra invitació.
La visita va ser el passat dissabte a la tarda, la vam fer al IES Domènech Perramon i hi van assirtir els representants de tota la comunitat educativa del poble.
Fins i tot, vam tenir la deferència de, malgrat ser un acte de partit, convidar al nostre alcalde, qui va venir amb la regidora d'educació.
Va ser una oportunitat única de poder expressar-li a aquell qui té les màximes responsabilitats en la matèria, totes aquelles mancances que hi ha al nostre poble.
Un ràpid resum seria, que a l'IES Domènech Perramon volen un altre disseny pels espais comuns, donat que no estan massa d'acord amb el què s'està construint.
Els representants del CEIP St. Martí, volen un RAM (us ho explico: reforma, ampliació i millora) per poder cobrir totes les necessitats existents., donat que és una escola que es va construir a la República, i el seu manteniment és molt car per poder ser assumit exclussivament per les arques municipals.
I al CEIP Sobirans, la demanda més important va ser l'obertura urgent d'una tercera línea donat que ja n'hi ha dues cargoles al pati de l'escola. Si els dirigents nacionalistes ho haguessin previst (la massificació de les escoles pel creixement demogràfic) fa anys, això ara estaria solventat.
També ens van acompanyar històrics companys del partit com el nostre President, en PepPruna i el nostre actual portantveu a l'Ajuntament, en Joan Missé i la nostra Diputada al Parlament de Catalunya, la Consol Prados.
No cal dir que la trobada va ser extraordinariament profitossa.
A Arenys de Munt, el PSC, Fets, no Paraules.

No hay comentarios: