martes, 27 de mayo de 2008

GRACIES AMICS


El PSC presenta el primer acte de celebració del seu 30 aniversari
José Zaragoza destaca que el partit “vol agrair a la militància que de forma continuada, des del Congrés d´Unitat, ha fet gran el PSC”
El PSC ha presentat avui el primer acte de celebració del seu 30 aniversari, que tindrà lloc el proper divendres 30 de maig a la sala annexa del Palau Sant Jordi de Barcelona. Segons ha explicat el secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, l´acte “vol reunir i homenatjar a les més de 1.300 persones que porten trenta anys militant al partit”. El 1978, ha explicat Zaragoza, arran de l´anomenat Congrés d´Unitat, “es va fundar el PSC unint per primer cop en la història de Catalunya totes les sensibilitats socialistes en una sola organització” . Per aquest motiu, a la roda de premsa de presentació de l´acte, Zaragoza ha estat acompanyat per Joana Nuñez, de PSC-Congrés; Paco Parras, de la Federació catalana del PSOE, i per Josep Pau, de PSC Reagrupament.“Trenta anys després, la militància socialista continua fent realitat el projecte de construir una societat més democràtica, justa, pròspera i segura, una tasca que no sempre gaudeix del reconeixement públic però sense la qual el somni socialista no hagués estat possible”, ha explicat Zaragoza. Així, amb l´acte de divendres, el partit “vol agrair a la militància que de forma continuada, des del Congrés d´Unitat, ha fet gran el PSC” .En motiu del trentè aniversari, avui també s´ha presentat una web,
http://www.30aniversaripsc.cat/, amb diverses informacions i que recull els noms de les persones que porten aquestes tres dècades militant al partit. “Si avui podem discutir de les coses que discutim és perquè es va començar a fer una feina fa trenta anys, i perquè hi va haver gent que va tenir la intel·ligència política de construir un instrument, el PSC, per aconseguir que Catalunya avancés” , ha dit Zaragoza.
JOSEP PRUNA "PEP", TINA MERCADE, MIQUEL HUGUES I JOSEP MISSE, son els pioners socialistes d'Arenys de Munt, ells tambè vàren disfrutar del acte.
Gràcies a tots ells per la feina feta durant aquets trenta anys.SALUT!!!


No hay comentarios: