jueves, 17 de enero de 2008

REFLEXIO


És ben veritat que aquest PP ha ficat la “pota“ primer es treuen de sobre al Sr. Piqué que es veu obligat a dimitir i després de fer-ho descarrega contra el PP explicant totes les misèries internes i ara es treuen de sobre al Sr. Gallardón que diu que donarà suport durant les eleccions però que després es plantejarà si segueix o no en política, fent declaracions dient que està trist perquè no s’esperava aquest “desplante”.
Està clar que el PP ens ha fet un favo, fins i tot Manuel Fraga fa unes declaracions dient que aquesta decisió es contraproduent pels interessos del PP en les properes eleccions generals.
La lectura de tot el que ha passat és que el Partit Popular es radicalitza, tira enrera, molt enrera i les ciutadans saben que no es pot tirar enrera, que això no és bo per Catalunya ni per España. Sembla que s’espolsin de sobre la branca més moderada del partit per radicalitzar-se i endurir-se, Esperanza Aguirre està fent una bona feina en aquest sentit i sembla que Rajoy està sota les seves faldilles ( en el bon sentit de la paraula ).
Jo estic encantada amb aquestes notícies, el PP ensenya la seva cara més patètica i casposa ( com diu el meu amic Sunyé ).
Al final estic segura que el PP surt perjudicat amb aquestes decisions , però també estic segura de que sortirà guanyant la “ botella”.
Salut!!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Es cert que el P.P. presenta la seva cara mes casposa, no es que el Srt. Pique i el Sr. Gallardon siguin sant de la meva devoció, pero s'ha de reconeixe que especialment aquest ultim a nivell estatal era el ultim "cartutxu" de les files del P.P. per moderarse i semblar-se a les dretes mes lliberals i moderades com a altres indrets d'Europa com per exemple el Sr. Sarkosy (temes de "cotilleo" apart).
Per tant es millor aixi, que presentin la seva cara mes rancia i de brillantina i bigotet primet com fa unes quantes decades i aixi tots plegats sabrem qui son i que pretenen aquests homenets i donetes que sols pretenen una espanya jacobina i prepotent enfront les "periferies" i on precisament les politiques d'igualtat de la dona, d'obra i ajut social, i integracio de l'inmigracio son coses que ni existeixen ni sabenm el que es!!

Enhorabona a la resta de partits democrates i de progres que es veuran beneficiats per aquestes decisions, pero "ULL" perque l'aguila imperial i dictatorial seguira volant per sobre els nostres caps durant unas quants anys encara.

Benvinguts a "Rajoylandia" i a Acebeslandia" i Zaplanalandia" on a diferencia de Disneylandia els somnis i les fantasies de tots nosaltes petits i grans, es tornen malsons i nits d'insomni.
Endavant Rosa!! amb el teu ajut i els teus companys treieu la vareta magica i treballeu com en Mickey Mouse a la pelicula "Fantasia" perque tots poguem tenir una mica d'ilusió i esperança de cara al nostre futur conjunt.

C. Farigola