lunes, 20 de octubre de 2008

A TREBALLAR!!!!!



Els socialistes del Maresme celebren el seu Vè Congrés.
L´encaix de la comarca amb la regió metropolitana, la mobilitat i les oportunitats econòmiques són els dos aspectes principals del debat dels socialistes del Maresme.
Aquest cap de setmana es celebrarà a Mataró el V Congrés del PSC del Maresme ( Escola Universitària Politècnica).


El Congrés és el moment en que els delegats de totes les agrupacions socialistes de la comarca es troben per debatre les idees principals que han de marcar l´acció política pels propers quatre anys i per escollir les persones que hauran d´executar aquestes línies de treball i que hauran de representar a la resta dels afiliats en la direcció comarcal.


El debat d´idees i propostes del Vè Congrés es farà a partir de tres ponències: una d´objectius i d´organització del partit i dos sobre temes important de la comarca: en aquest cas es debat girarà entorn les oportunitats econòmiques pel Maresme i l´encaix de la comarca en la regió metropolitana i les infraestructures i la mobilitat.
Per Santi Fontbona, primer secretari del PSC i que es presenta a la reelecció, el debat sobre l´economia és important perquè“ al PSC tenim molt clar que les oportunitats econòmiques, la feina i, per tan, la cohesió social són els aspectes claus de cara als propers anys per tots els ciutadans i ciutadanes del Maresme. Són coses que ens preocupen i que són prioritàries”.


Així mateix Fontbona recalca la importància de l´encaix del Maresme en la regió de Barcelona: “ el Maresme està situat en una ubicació privilegiada i hem d´aprofitar això per convertir-ho en qualitat de vida, en oportunitats econòmiques i també en oportunitats socials. Això vol dir, per exemple, tenir clar, com tenim i hem explicat, quines han de ser les infraestructures o les polítiques de mobilitat pel Maresme”.


Fontbona proposarà la seva reelecció com a primer secretari i farà una proposta de comissió executiva: “ una executiva amb 22 persones amb moltes ganes de treballar i estar al servei dels afiliats del PSC al Maresme i dels ciutadans en general, una executiva renovada ( 12 noms nous) i amb homes i dones per igual ( 11 dones i 12 homes). Una executiva preparada i disposada a encarar els reptes dels propers anys que seran claus pel Maresme”.

No hay comentarios: